Да имат да вземат пишман анализаторите и политически запалянковци.  На

...
Да имат да вземат пишман анализаторите и политически запалянковци.  На
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Кочината си остава, кражбите продължават

Да имат да вземат пишман анализаторите и политически ентусиасти.  На София й би трябвало за кмет не политик, а управител. Технократ. Така стартира коментара си в обществените мрежи известният публицист Иван Бакалов.

Всички приказки по какъв начин столицата трябвало да се ръководи политически, постът кмет бил стъпка към министър председател и други, са запалянковщина на едно кресливо малцинство от насипно десните. 

Този забатачен град има толкоз проблеми, които не могат да се решат от политик, с взаимни отстъпки. На София не й би трябвало насипнодесен параноик, чиято основна цел е да събори Паметника на руската войска и да извърши лустрация с 34 години забавяне.

И тази параноя обзе претендента за кмет на ПП-ДБ. Той изиска лустрация, приказва за паметника, а не за проблемите на София. Не става. 

Досега насипнодесните го неодобряваха с офанзивите си и направиха всичко допустимо да загуби. Те и без друго са от контингента гласуващи за Бойко, да ни пази от комунистите. Ще изберат и неговия претендент за кмет, да утолят пристрастеността си по Държавна сигурност.

Кочината си остава, кражбите не престават.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР